Exotický pôžitok v podobe Kubánskej noci

Exotický pôžitok v podobe Kubánskej noci

Aj vy trpíte nedostatkom energie? Radi by ste vstávali nabudení a pripravení užiť si ďalší deň, miesto ťarbavého vyliezania z postele? Kubánska noc v podobe prvého zberu zeleného čaju to určite dokáže. Nie len že vás nabudí do nového dňa, vďaka nemu budete plný sily a vitality celý deň a dokonca i noc. Vďaka tomu je zelený čaj populárny aj u študentov, a to najmä pred skúškami. Ideálny aj na detoxikáciu.

Kubánska noc však nie je výnimočná iba svojimi účinkami, ale aj lahodnou a slastnou vôňou, ktorá vás na chvíľku prenesie na biele pláže Kuby. Jemná kokosová vôňa i chuť vás jednoducho dostane. V čaju však zacítite aj jemné tóny ananásu či jahody. Je sladký, exotický a jednoducho neodolateľný. Jeho chuť si určite zamilujete.

Už samotný vzhľad a kombinácia zložiek je veľmi exotická. Podmanité plátky kokosu v kombinácií so zeleným čajom, modrými a ružovými kvetmi a ananásom je jednoducho famózna. Na človeka pôsobí veľmi luxusne a atraktívne.

Osobne som si tento čaj naozaj zamilovala. Zbožňujem jemné tóny kokosu v kombinácií so zeleným čajom. Osobne som veľkým prívržencom práve zelených čajov i kokosu, no ich spojenie som doposiaľ neskúšala. Ako človek, ktorí nesladí a nepoužíva cukor som si ho veľmi zamilovala. Tím, že obsahuje ananás je i zľahka sladkastý, a tak po ňom siahnem ako prvú pomoc, keď mám chuť na sladké. A my ženy to teda veľmi dobre poznáme 🙂

Ak však mám chuť na niečo ešte sladšie, no svoju zásadu „bez cukru“ nechcem porušiť, rozhodne neváham a siahnem po Natural Bubble Tea guličkách. Ich hlavnou výhodou je, že sú neuveriteľne sladké a obsahujú iba fruktózu.

Postup
50g litchi guličiek
1/2 hrnčeka šťavy z Aloe Vera
1/2 hrnčeka čaju Kubánskej noci

Samotná príprava je veľmi jednoduchá. Pripravte si Kubánsku noc rovnako, ako normálny čaj. Zalejte ho vodou a nechajte luhovať. Medzitým vezmite druhú šálku do ktorej nasypete Litchi guličky a do pol šálky zalejte Aloe Verou. Po vyluhovaní čaj dolejte do šálky s guličkami.

Postup
50g litchi guličiek
1/3 vyšľahaného mlieka
2/3 čaju kubánska noc

Opäť si pripravte Kubánsku noc. Do ďalšieho pohára nasypte guličky a pridajte vyšľahané mlieko. Po vyluhovaní čaju zlejte dokopy.

Postup
50g litchi guličiek
1 šálka Kubánskej noci

Do šálky nasypte Litchi guličky. Následne doň vložte čaj a nechajte 3 minúty vyluhovať. Pre obohatenie a navodenie romantickej atmosféry použite priehľadný pohár z dvojitého skla s ktorým sa už nikdy nepopálite a srdcové luhovátko.

Všetky tieto produkty nájdete na stránke www.zlatea.eu

18 thoughts on “Exotický pôžitok v podobe Kubánskej noci

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *