36 Smoothies

36 Smoothies

Milujete smoothie alebo ho len momentálne potrebujete? A čo takto zistiť ďalších 36 rôznych, niektorých ba až divokých príchutí? Na týchto kartičkách nájdete nie len ovocné, ale aj zeleninové ba dokonca bylinkové smoothies.

Prednedávnom mi kamarát nedopatrením zlomil zub, no keďže si to neodniesol iba zlomený zub, ale aj silno narazená sánka, všetky zuby ma boleli, peru som mala takú veľkú akoby som mala botox a ešte k tomu som mala rozbitú peru z oboch strán, tak som veľmi nedokázala nič jesť. A pravdu povediac, aj keď je to už mesiac, a zubár mi opravil zub, ešte stále s tým mám problém. Práve preto som siahla po týchto smoothie kartičkách, aby som aspoň niečo „jedla“ a cítila sa plná.

Musím povedať, že tieto smoothie mi prídu niektoré naozaj divoké, nakoľko predtým moje smoothie pozostávalo z mlieka, jedného druhu ovocia a to bolo všetko. Tuto nájdeme niekedy aj 6+ ingrediencií, ktoré sa dávajú do shaku, takže to samozrejme bolo pre mňa nezvyčajné. Čo sa však týka chuti, veľmi som si ich obľúbila. Netvrdím, že mi všetky chutili (zeleninové veľmi nemusím), no určite to je veľmi zaujímavé obohatenie jedálnička, a to predovšetkým v takomto prípade.

Nakoľko sa do shaku mieša hneď niekoľko ingrediencií, asi ma nikdy neomrzia. Prišla som na to, že aj shake z 8 ingrediencií môže byť rovnako dobrý, ba dokonca aj lepší ako tie, ktoré som si ja predtým robila (max z 3 ingrediencií). Ja do nich však ešte stále používam mlieko, a tak aj sfarbenie nie je také výrazné ako na obrázkoch. V každom prípade mi chuť s mliekom príde jemnejšia a lahodnejšia. Je to však na človeku pre čo sa rozhodne a čo mu chutí. Pretože aj s týmito receptami sa dá hrať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *