Opaľovací krém

Opaľovací krém

Prišlo leto, a tak sa opaľovací krém stal našou povinnosťou. Aký druh opaľovacieho krému máte najradšej? Na trhu je totiž nie len veľké množstvo značiek, ale aj PF faktora, ba dokonca aj spôsobov nanášania.

Kedysi sme pravdepodobne všetci používali opaľovací krém v tube. Napriek tomu, že takýto druh opaľovacieho krému nájdete aj u mňa doma, dlhé roky ho už nepoužívam. Mojim favoritom sa totiž stal opaľovací krém s pumpičkou alebo v roll on forme. Dôvodom je, že pokiaľ som používala vytláčací krém, tak som si krému takmer vždy vytlačila viac, čo malo za následok, že som bola celá biela. A aj keď ako dieťaťu mi to nevadilo, čím som staršia, tým viac mi to vadí.

opaľovanie

Na druhej strane sprej poprípade roll on sa mi oveľa ľahšie aplikuje, a tak sa mi už nestáva až tak často, že by som po natretí nevedela čo so zvyšným krémom, alebo by sa mi na tvári a celkovo na pokožke nachádzali biele fľaky od nadmerného použitia krému.

Jedným z mojich obľúbených krémov je napríklad Hello Sunday opaľovací krém na tvár v spreji. Je malý, šikovný, zmestí sa do kabelky, a keďže je to faktor SPF50, tak je úplne ideálny. Jediné čo mu môžem vytknúť je vyššia cena. Určite si ešte pamätáte tú reklamu na opaľovací krém, kre dali ľudí pod svetlo a zistili, že tí, čo sa nenatreli budú mať oveľa staršiu a škaredšiu pokožku, ako tí čo sa natreli. A aj keď doteraz neviem, či je to pravda, stále mám na pamäti, že nechcem až tak rýchlo zostarnúť, a tak sa musím pred slnečným žiarením chrániť.

A navyše, nakoľko je moja pokožka veľmi biela, a teda sa veľmi ľahko a rýchlo spálim (navyše, aj moje vlasy sú slabo hnedej farby, takže mám pravidelne spálenú hlavu), tak je pre mňa opaľovací krém nevyhnutnosťou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *