Môj vysnívaný toaletný stolík

Môj vysnívaný toaletný stolík

Aký toaletný stolík je ten váš vysnívaní? Ja mám v tom jasno. Určite biely s veľkým zrkadlom a dostatočným priestorom na líčenie a skrášľovanie sa.
Ak sa pri maľovaní chcete cítiť ako naozajstná princezná, môžete siahnuť po toaletnom stolíku s názvom Madame de Pompadour. Nie len že je zdobený krásnou a veľmi ženskou ružou, samotné zrkadlo je v tvare srdca. A keďže milujem srdiečka, pre mňa je spomedzi všetkých toaletných stolíkov jasným favoritom. Jeho výhodou je aj samotný fakt, že pri zakúpení je k nemu automaticky aj stolička, ktorá má na sebe ten istý vzor ruže, ktorý nájdeme na toaletnom stolíku.

Ak však chcete siahnuť po niečom decentnejšom a menej nežnom až detskom, určite by som odporúčala Elizabeth Charlotte. Tento toaletný stolík je pomerne priestranný, nachádza sa na ňom veľké zrkadlo a opäť sa v ňom nachádza zopár šuflíkov. Aj v tomto prípade je stolička súčasťou ceny.

A keďže mám veľmi veľa šperkov, nemôže mi v tomto prípade chýbať ani šperkovnica. Na stránke je možné nájsť stredné až naozaj veľké šperkovnice. Mňa však najviac oslovila jedna z tých stredných veľkostí. Dôvodom je bielo tyrkysový dizajn. Biela sa perfektne hodí k samotnému toaletnému stolíku. A na druhej strane tu vystupuje tyrkysová farba, ktorá je mojou obľúbenou. Povedala by som, že je mi absolútne šitá na mieru. Nádherná, pomerne priestranná vhodná tak na náušnice ako aj hodinky. Moje srdce si rozhodne ukradla.

Ak by ste však chceli siahnuť po niečom jednofarebnom, mojim favoritom by bola Juliette, ktorá je po otvorení béžovej, nenásilnej farby. Táto farba nie je taká výrazná ako tyrkysová, no i napriek tomu na nej nádherne vynikne každý šperk. Je o niečo väčšia a možno by som aj povedala, že za mňa aj logickejšie usporiadaná.

One thought on “Môj vysnívaný toaletný stolík

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *