Školský diár na rok 2018/2019

Školský diár na rok 2018/2019

Ešte sa nám poriadne ani neskončil školský rok 2017/2018, a už I can academy prišla s novým školským diárom na rok 2018/2019. Zelené pozitívne ošatenie mu jednoducho sekne. Je veselý a lákavý. Navyše skryté slová na diári ako „dokážem, môžem, verím“ dodajú tomuto diáru neskutočný šmrnc.  Navyše, kúpou tohto diára prispejete 0,15€ do projektu Hodina deťom.

Čo vám ponúka školský diár na rok 2018/2019?
Rozvrh hodín 2x (na zimný a letný semester či 1 a 2 polrok)
Rozvrh hodín obsahuje 8 vyučovacích hodín + miesto na krúžky. Je možné zadať si svoj vlastný čas, odkedy do kedy máte hodiny. Rozvrh hodín je dostupný pre PO-PI, pričom na konci je miesto na poznámky. Táto dvojstrana obsahuje 2 totožné rozvrhy.
Možnosť napísať si osobné údaje
V prípade straty, ale aj lepšieho pocitu, komu vlastne tento diár patrí je možné zapísať si doňho osobné údaje ako sú: meno, priezvisko, trieda, adresa, telefón, e-mailová adresa, škola, kontakt v prípade núdze
Predslov a úvod do diára
Predslov a úvod do diára obsahuje nie len dôvod, prečo a kým bol motivačný diár vytvorený, ale aj samotnú časť v ktorej je popísané ako používať tento diár.
Moja predstava školského roka
Predstava školského roka je zložená z dvoch častí. Prvou je slovné popísanie čo od tohto roka očakávame, a čo chceme dosiahnuť. Druhou je nástenka vízií, ktorá má za úlohu pozitívne nás naladiť, aby sa nám všetky sny splnili.
Školské prázdniny
Termíny školských prázdnin pre všetky kraje na Slovensku.
Výzvy
Niekoľko výziev v diári, ktoré majú za úlohu pozitívne nás naladiť, motivovať nás a predurčiť nás k víťazstvu. Taktiež nám zmeniť život k lepšiemu.
Praktický 2 stranový rozpis roka 
Praktický dvojročný kalendár
Ročný plánovač
4 stranový jednoriadkový ročný plánovač

Citáty a motivácie
Krásne citáty na každý týždeň a bonus v podobe ďalších citátov rozmiestnených po celom diári.
Praktický mesačný plánovač
Mesačný dvojstranový plánovač s miestom na napísanie si poznámok a v prípade záujmu nalepeniu si pozitívnej nálepky do dňa.

Praktický týždňový plánovač (zámer týždňa, hodnotenie dňa, 3 veci ktoré…, úspech týždňa, dnes ďakujem za…, meniny, citáty na každý týždeň, sviatky a medzinárodné dni, 3 najdôležitejšie veci týždňa, miesto na poznámky)
Dvojstranový týždenný diár, ktorý má za úlohu motivovať, informovať, no zároveň obsahuje miesto aj na potrebné poznámky. Každý týždeň začína zámerom týždňa, teda prázdnym miestom do ktorého je potrebné napísať, na čo sa v tomto mesiaci chceme zamerať. Ďalej obsahuje pozitívny citát, ktorý nás bude sprevádzať počas celého týždňa. Ďalej sa zameriava na 3 najdôležitejšie veci týždňa, čo chceme v tomto týždni dosiahnuť poprípade stihnúť a spraviť. Konečne sa dostávame už k jednotným dňom. Každý jeden deň obsahuje meno, ktoré má v tomto dni meniny. Ďalej miesto na poznámky, voľný riadok na vďačnosť – za čo sme v tomto dni vďačný a hodnotenie dňa na stupnici od 1 po 5 hviezdičiek. V prípade medzinárodného dňa či sviatku označenie, že ide o sviatok, obrázok vystihujúci sviatok a názov sviatku a malú pozitívnu výzvu na dni, kedy sú sviatky. Na záver týždňa nájdete v diári 3 veci ktoré …. (týždenné pozitívne zhodnotenie), čo sa vám podarilo, čo vám urobilo radosť ,… A na záver voľné miesto pre úspech týždňa.

Pozitívne články, rady a tipy
Po každom mesiaci nasleduje pozitívny článok, rady a motivačné tipy, poprípade výzvu. Články sú písané tak, aby používateľa nabili pozitívnou energiou.

Miesto na poznámky
Voľné strany na konci diára (čisté aj riadkové) na osobné poznámky
Pravítko v prípade potreby na strane (15 cm)
Na jednej zo strany nájdete aj 15cm pravítko v prípade potreby, ktoré je nakreslené na strane.
Miesto na „moje obľúbené citáty“
Dve voľné strany na osobné citáty a pozitívne myšlienky
Pozitívne obrázky
Obrázky a kresby pre rozprúdenie pozitívnej energie v našom živote
Miesto na „moje najlepšie JA“
Voľné miesto na životné úspechy, dobré skutky a všetko za čo sme vďačný.
Miesto na „najlepšie hlášky a komentáre tohto roka“
Nakoľko aj tvorcovia tohto diára si uvedomujú, že sa v škole naozaj zasmejeme, ponúka strany pre vtipné hlášky a komentáre.
Miesto na „moji spolužiaci“
Podpisy spolužiakov, fotky spolužiakov, ich kontakty a všetky informácie potrebné k spolužiakom.
Užitočné veci pre študentov – slovenský jazyk, anglický jazyk, matematika, geografia
Užitočné veci zo slovenského jazyka sa zamerali najmä na pády a vybrané slová. Angličtina je zameraná prevažne na gramatiku a časy, matematika na geometriu a násobilku a napokon goegrafia na Európu, jej štáty, mapu a hlavné mestá.
Mandaly pre odreagovanie sa
Mini miesto na vyfarbovanie a odreagovanie sa v prípade nervozity, no zároveň aj pre zábavu.
Pozitívne kartičky
Dve pozitívne kartičky do peňaženky vo veľkosti kreditnej karty spolu s miestom na poznámky a jednu záložku do knihy.
Nálepky do diára
Nálepky do diára pre zvýraznenie výnimočných dní pre nás. Nálepky obsahujú veci ako: „oslava, ďakujem, chválim sa, som super, test, pre šťastie, výlet a mnoho mnoho ďalšieho.

Čo vám naopak neponúka?
Praktický 2 stranový rozpis roka spolu s menami
Rozlíšenie či ide o párny alebo nepárny týždeň
 
Celkovo hodnotím tento diár naozaj veľmi pozitívne, prehľadne a až na 2 malé nedostatky, čo mi v diári chýbajú ho hodnotím na jednotku.

Comments are closed.